WebAdmin Fail

Posted 2014.04.20 9.03 in Computers/Internet/Technology

So I’ve just figured out that for the past…several weeks at least, the web server that hosts all my stuff (PlanetStephanie.net, FelesMagus.com, WiccaPlus.com) has not been able to talk to the email server that sends out things like… registration emails etc.

The two had a spat or something, and just weren’t talking to each other.

I’d noticed that there seemed to be a lot fewer admin emails coming through lately, but I’ve been so busy that it didn’t really sink in.

Anyhow, today I noticed that there’ve been a number of new sign-ups for the Wicca Plus forums, except nobody had completed the registration. So I started digging and…

OMG do I feel like the fool. So people have been trying to register, they go through the sign-up process, but they never receive the registration email.

I haven’t seen any other contact though, nobody’s left a comment on the support page or emailed me directly about it… but it feels pretty dumb I mean I’ve been wondering why there’s been so little activity on the forum, trying to push it a bit… only now to find out that it’s not working right.

Gah!

So anyhow, it seems to be fixed now.

If you have tried to register on the forum and never got your registration email, I sincerely apologize. You can get the system to re-send the registration email by logging in with the user id and password you registered under, then on the User CP page, you will see a link to re-send your registration email.

If you don’t see that link, you might already be fully registered – I have looked through the sign-ups and have authorized the ones that appear genuine.

Once again, I apologize for the mix-up.

Sad Mac

Leave a Comment